Chia pudding
09 maart 2018 in Ontbijtrecepten

Pudding van chiazaad...wat moet ik daar nou van denken? Mijn collega en klasgenote Jade, gaf mij dit recept. Maar ik kon er maar niet aan beginnen. Tot ik gister de keuken indook en dit avontuur aanging. Nou daar heb ik geen spijt van! Boven verwachting vind ik het, dus met toestemming van Jade komt hier haar recept.

Ingrediƫnten;

voor

2 ontbijtjes of toetjes.1 banaan

200 ml kokosmelk

100 ml water

5 eetlepels chiazaad

Bereiding;

Pureer de banaan met een vork.Meng met de kokosmelk en voeg de chiazaad toe.

Roer goed en zet het minstens 3 uur ( ik heb het 1 nacht laten staan) in de koelkast in een mooi schaaltje of glas.

Voor het opdienen maak je het op met bijvoorbeeld mijn meusli of wat gehakte nootjes. Wat geraspte kokos en eventueel een scheutje ahornsiroop. Wat blauwe besjes erbij en smullen maar!

Your comment :

Deel dit verhaal
Terug naar overzicht