Een heuse lezing maken!
29 januari 2018 in Blogartikelen

Zeg Wil, jij hebt best een spannend leven!


Tja, dat kan ik als geen ander beamen. Nadat ik eenmaal de 50 ben gepasseerd, heb ik als motto, haal uit het leven wat er in zit! Vroeger als meisje stond ik altijd te zingen voor de spiegel en droomde van een glansrijke zangcarrière. Maar ja, helaas is niet iedereen geboren met een mooie zangstem. 


Toch bleef de roep naar het podium en na het behalen van mijn diploma ben ik dan ook dan ook in de pen geklommen om een lezing te schrijven. Actrice, auteur en regisseur Lisa Portengen heeft mij hierin geregisseerd, zodat er nu een leuke informatieve maar ook komische lezing klaar staat. Het lijkt mij leuk om zo de volgers van mijn facebookgroep te ontmoeten en om meteen meerdere mensen tegelijk wat tips te geven naar een gezond voedingspatroon. Natuurlijk vind ik het reuze spannend maar wie niet waagt…..

Your comment :

Deel dit verhaal
Terug naar overzicht