Het wordt nu écht!
23 januari 2018 in Blogartikelen

12 januari 2018.


Het diploma is bijna een feit! Ik faalde met het onderdeel wat mijn grootste kracht is; mondeling. Gek he, als men verwacht dat ik dat wel even doe, slaan bij mij de zenuwen toe. En hoe. Maar ik heb mij nu goed voorbereid en oefen veel met klasgenoten die in hetzelfde schuitje zitten. Ondertussen ben ik met van alles bezig. Wil dolgraag mijn kennis verspreiden. Ben dan ook aan het werk gegaan met Lisa Portengen, ze is actrice, auteur en is goed in regiseren. Bovendien een heerlijke, lekkere geen poeha Amsterdamse . Dat matcht dus wel tussen ons. Ik heb met haar wat moois gemaakt. Binnenkort ga ik dat allemaal bekend maken. Maar first things first. Even dat examen afmaken en alles voorbereiden om voorzichtig te gaan beginnen als zelfstandig onderneemster. Spánnend! Het is leuk, uitdagend maar ook best eng. Een sprong, maar doen mijn vleugels het wel? Ik zag deze spreuk bij Lisa hangen. En daar houd ik mij aan vast. Nog even geduld iedereen 😉

Your comment :

Deel dit verhaal
Terug naar overzicht