Wrap gevuld met groente en shoarma
23 januari 2018 in Dinerrecepten

Goed en lekker idee voor de lunch of snel diner: wrap gevuld met groente en shoarma van de vegetarische slager en homemade knoflooksaus.


Ingrediƫnten:


Broccoli

Ui

Paprika

Knoflook

Olie

Shoarma reepjes

Miso Natto

Mayonaise

Griekse yoghurt

Peper en zout

Ahornsiroop


Zo doe je het:


Snijd de broccoli in kleine stukjes. Neem een ui, paprika en knofje en snijd dit fijn. De broccoli heb ik beetgaar gekookt. De overige groentes gewokt in olie en de reepjes shoarma toegevoegd. Dan de broccoli erbij. Een schepje miso natto, dit is een gefermenteerde smaakmaker, lijkt qua smaak op zwarte bonen saus en dit koop je bij Jo de Boer!


De saus: ik had zelfgemaakte mayo en evenveel Griekse yoghurt, teen knoflook geperst en wat tuinkruiden p&z. Als zoetje eventueel een druppel ahornsiroop. Doe de groentes en reepjes in een wrap en maak hier een soort zakje van. Zet vast met een prikker.


Smullen maar! Ik probeer nog om een goede wrap zelf te maken maar het mislukt tot nog toe steeds.


Eet smakelijk,

Willeke

Your comment :

Deel dit verhaal
Terug naar overzicht